Wellnessbon

Wellnessbon

Met een Wellnessbon verrast u iemand echt. De ontvanger kan zelf kiezen voor een dagje ontspanning in de sauna of voor een beauty behandeling. Ook kan de bon ingeleverd worden voor een heerlijke lunch of voor een uitgebreid diner. De restaurants zijn altijd prachtig gelegen. De gerechten worden overwegend bereid met biologische- en streekproducten. Zo is uiteten gezond en lekker! Gaat de ontvanger liever niet de deur uit? Dan kan deze kiezen voor wellness producten uit de webshop. U vindt hier onder meer massage producten en stoombad geuren. De Wellnessbon kent vele mogelijkheden en dit is wel zo prettig voor de ontvanger. Het zal niet snel voorkomen dat u met een Wellnessbon geen geschikt uitje/product kunt vinden.

Wellness arrangement

De meeste mensen zullen voor een wellness arrangement kiezen wanneer zij de bon ontvangen. Er is niets zo heerlijk dan op een koude winterdag lekker binnen te genieten van de warmte van de sauna. U kunt met een Wellnessbon ook genieten van een Floating. Bij Floating ervaart u gewichtsloosheid in het water. Op de achtergrond wordt ontspannende muziek gedraaid zodat u zich nog meer een kunt voelen met de heersende rust. De stress verlaat gegarandeerd binnen enkele minuten uw lichaam!

Cadeau geven van een Wellnessbon

Wilt u graag een Wellnessbon cadeau geven? Neem dan een kijkje op de website van Wellnessbon en bekijk de verschillende mogelijkheden. De Wellnessbonnen kunt u ontvangen via de post, per e-mail sturen naar de ontvanger of direct uitprinten en zo cadeau geven. De Wellnessbon vertegenwoordigd een vooraf vastgesteld bedrag. Heeft de ontvanger een restbedrag over? Dan kan dit worden geschonken aan een goed doel!

Bestel hier uw wellnessbon

Terug naar overzicht