Wellness weekend

Wellness weekend

In plaats van een dagje ontspanning kunt u ook kiezen voor een wellness weekend. U kunt zo nog meer tot rust komen en genieten. Een heel weekend zal u beter helpen ontspannen dan één enkel bezoek aan een sauna. Tijdens een wellness weekend kunt u ook uw haren en gezicht laten verzorgen. Uw huid kunt u verwennen met een heerlijke massage. De huid zal na een massage ontspannen en soepeler aanvoelen. Na een wellness weekend zult u helemaal stralen en u energiek voelen.

Wellness weekend Nederland

U kunt natuurlijk kiezen voor een wellness weekend Nederland. Lekker dicht bij huis en geen uren hoeven rijden. U kunt gewoon Nederlands spreken en toch waant u zich echt even op vakantie. Maar misschien bent u wel even toe aan heel iets anders. U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen voor een wellness centrum buiten Nederland. In België en Duitsland zijn ook tal van mogelijkheden te vinden om te ontspannen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van onze partner.

Luxe wellness weekend

U kunt genieten van een wellness weekend in de meest luxe hotels. Via ons kunt u een luxe wellness weekend boeken. Bij ons vindt u alleen kwalitatief goede hotels die zijn voorzien van een uitgebreid wellness centrum en vaak ook nog aanvullende faciliteiten aanbieden. Zo kunt u kiezen voor een Kneipkuur of een sapkuur. Elk wellness centrum heeft haar eigen specialiteiten. Met al uw vragen en voor meer informatie kunt u terecht op de website van de aanbieder.

Boek een wellness weekend

Terug naar overzicht