Wellness vakantie

Korte wellness vakantie

Heeft u aan een dagje of weekendje wellness niet genoeg? Kies dan voor een korte wellness vakantie. Bij een wellness vakantie staat ontspanning, genieten en relaxen centraal. U kunt tijdens deze vakantie beauty behandelingen ondergaan en deelnemen aan activiteiten. Bij een wellness vakantie zijn de kleine details belangrijk zoals kwaliteit en service. Door te letten op deze aspecten kunnen onze partners u de beste wellness vakanties aanbieden. U komt na een wellness vakantie helemaal ontspannen thuis! Een wellness vakantie kunt u bijvoorbeeld doorbrengen op het prachtige Cyprus. U kunt genieten van spa behandelingen en fijne yogalessen.

Ontspannende wellness arrangementen

Wanneer u kiest voor een wellness vakantie in het buitenland kunt u genieten van de plaatselijke gastvrijheid en specialiteiten. Veel wellness hotels zijn direct gelegen aan het strand. U kunt wellness behandelingen dan direct combineren met een strandvakantie! Ieder land en hotel biedt weer andere wellness arrangementen aan. Voordat u vertrekt is het dus belangrijk om te weten welke behandelingen wel/niet worden aangeboden.

Wellness behandeling

Vaak heeft u geen idee waaruit wellness behandelingen kunnen bestaan. U kunt 1 wellness behandeling ondergaan of een hele reeks. Vaak is een combinatie van massage, verzorging en reiniging een optimale keuze. Tijdens de behandelingen kunt u genieten van de rust en even helemaal uzelf zijn. Tijdens wellness behandelingen kunt u advies op maat ontvangen. Zo kunt u ervoor zorgen dat u ook thuis uw huid optimaal verzorgt en blijft stralen. U kunt de verschillende vakantiebestemmingen vinden op de website van onze partner.

Boek hier uw wellness vakantie!

Terug naar overzicht