Superfoods

Superfoods

Het in balans brengen van uw lichaam en geest heeft alles te maken met gezonde voeding. Iemand die gezond eet heeft een hogere weerstand en wordt dus minder snel ziek. Mensen die proberen gezond te eten hebben vaak ook een gezond gewicht. Superfoods zijn op dit moment echt hot! Superfoods staan in het teken van gezonde voeding en zijn dus goed voor uw gezondheid. Superfoods hebben vaak een biologisch karakter en zijn dus ook beter voor de natuur.

Raw food

Naast superfoods worden raw foods ook steeds populairder. Raw foods is voedsel wat niet boven de 42 graden verhit is. Raw foods wordt verder ook niet bewerkt met specerijen of andere kruiden. Steeds meer mensen ontdekken dit voedingsprincipe en zijn overtuigd van de werking van raw food. Raw foods maken uw ontbijt, lunch en diner veel smaakvoller. U kunt raw foods ook gebruiken voor het maken van smoothies en sportdranken.

Goji bessen

Een zeer bekende superfood is de goji bes. Een goji bes wordt ook wel een wolfsbes genoemd en is afkomstig van de Boksdoorn. Goji bessen zijn verkrijgbaar in gedroogde vorm, als sap en in pil- en poedervorm. Hedendaags is er ook thee verkrijgbaar die is voorzien van goji bessen. Van nature bevat de bes vitamine C, B1, B2 en B3 en vitamine A. Ook kunt u in een goji bes ijzer, zink en antioxidanten terug vinden. De Chinese geneeskunde is traditie getrouw overtuigd van de krachtige werking van de goji bes. U zou vermageren van de bes en het cholesterol ermee kunnen verlagen. De goji bes heeft ook een beschermende werking en zorgt ervoor dat u een beter afweersysteem krijgt.

Wil u de werking van superfoods zelf ervaren? Koop uw producten dan online bij onze partner!

Bekijk het aanbod goji bessen en het aanbod andere superfoods

Biosuperfoods.net

Terug naar overzicht