Speciale reizen

Anti -stress / Burn-out reizen

Tijdens deze reizen leert u uzelf goed kennen. U leert hoe u zich kunt ontspannen en kunt ook even alles vergeten. Het is belangrijk de oorzaak van uw burn-out aan te pakken en ervoor te zorgen dat u herstelt. Een gezond evenwicht vinden tussen werk en privé kan hieraan bijdragen. Al vele gingen u voor en maakte een burn-out reis.

Burn out herstel

Hoe drukker ons leven wordt, hoe groter de behoefte wordt aan ontspanning. Naar schattig krijgt ongeveer 12 procent van de Nederlandse werknemers een burn-out. Doordat er steeds meer van ons wordt verwacht blijft er minder tijd over voor ons gezin. Meestal duurt zo een drukke periode maar een aantal dagen of weken. Wanneer u langdurig wordt blootgesteld aan stress en drukte kan het voorkomen dat u het niet meer aankan. U beland dan thuis en bent niet meer instaat om te werken. Sommige werknemers met een burn-out zitten langdurig thuis. De reizen kunnen u helpen bij uw burn out herstel.

Omgaan met stress

Medewerkers die langdurig te maken hebben met stress presteren op lange termijn minder goed dan hun collega's. Een burn-out reis is ter voorkoming van een burn-out alsmede voor het wegnemen van de eerste verschijnselen. Tijdens de reis eet u gezonde voeding, krijgt u ontspannende behandelingen en wordt u eventueel gecoacht. In gesprekken een op een worden uw problemen besproken en wordt er gewerkt aan een oplossing. U kunt tevens deelnemen aan rustgevende activiteiten zoals yoga en wandeltochten. Het leren omgaan met stress staat centraal tijdens deze vakantie. Meer informatie over deze vorm van vakantie vieren vindt u op de website van de aanbieder.

Boek hier uw anti-stress/burn-out vakantie!

Terug naar overzicht