Spa, verjonging en schoonheid

Spa, verjonging en schoonheid

Door slechte gewoontes, weinig slaap en stress kunt u er moe uitzien. U kunt dit zien en merken aan uw huid en haren. Vaak is dit niet alleen aan uw lichaam te zien maar ook aan uw humeur te merken. Natuurlijk wilt u weer lekker in uw vel zitten zonder al te veel moeite te doen. Een dagje naar een wellness centrum kan u al een heel ander persoon maken. U kunt uw drukke leven even loslaten en genieten van de rust en natuur.

Spa

In een spa komen vaak mineraalwaterbaden en zeewaterbaden voor. Een spa is een verzamelnaam voor een kuuroord waar geneeskrachtige en ontspannende therapieën plaatsvinden. Deze therapieën en behandelingen worden ondersteund door geneeskrachtige wateren. Er bestaan ook verschillende soorten spa baden. Deze baden zijn voorzien van heerlijk warm water en van massage stralen. Bekende soorten baden zijn hottubs, whirlpools en jacuzzi's. Een hottub wordt van origine gemaakt van hout en heeft de vorm van een ton. Een whirlpool heeft een masserende werking en is goed voor de gezondheid. Een jacuzzi is ideaal voor in uw eigen achtertuin. Zo kunt u genieten van uw eigen spa thuis.

Verjongingskuur

Wanneer u toch in het spa bent kies dan zeker voor een verjongingskuur. Na deze behandeling zult u zich fit voelen en er jonger uitzien. Het verzorgen van de gezichtshuid staat centraal bij een verjongingskuur. Wanneer u een drukke periode in uw leven heeft gehad gaat dit vaak gepaard met stress en slapeloosheid. Een verjongingskuur helpt de tekenen van stress te verzachten. Veel wellness centra bieden verjongingskuren daarom ook aan.

Bekijk hier het aanbod beauty arrangementen

Terug naar overzicht