Soorten sauna arrangementen

Sauna arrangementen

U kunt uzelf eens lekker verwennen door een sauna arrangement te boeken. Wanneer u naar de sauna gaat kunt u lekker ontspannen. U kunt natuurlijk in een wellness centrum alleen naar de sauna gaan maar u kunt dit ook combineren met bijvoorbeeld een massage. Wanneer u kiest voor een sauna arrangement komt u nog meer tot rust en kunt u heerlijke genieten. Via onze partner worden verschillende soorten arrangementen aangeboden.

Sauna met overnachting

Veel sauna arrangementen zijn voorzien van vele extra's. Zo kunt u kiezen voor een sauna arrangement waarbij het diner en ontbijt is inbegrepen. U kunt bij het diner genieten van de specialiteiten van de kok. De meeste sauna arrangementen zijn 3- daags. Wanneer u kiest voor het arrangement: sauna met overnachting kunt u heerlijk uitslapen en u laten verwennen. Een wellness weekend is ideaal om even alles te vergeten. Er zijn verschillende soorten sauna's zoals Azië sauna's en infraroodsauna's met ligbanken. De Azië sauna is een oase van rust. Door de harmonieuze klanken en de warmte vindt u innerlijke rust. De Azië sauna is een redelijke nieuw begrip en daarom zullen (nog) niet alle wellness centrums beschikken over deze saunavorm. De infraroodsauna is een droge sauna met ligbedden. Zo kunt u al liggend genieten van de ontspannen sfeer die heerst in het wellness centrum. Wanneer u een sauna met overnachting boekt kunt u bij het desbetreffende hotel kijken welke saunavormen worden aangeboden.

Aanbieding sauna

Op de website van onze partner vindt u altijd de beste wellness arrangementen tegen de scherpste prijzen. U bent er altijd zeker van dat u nooit teveel betaald. Ook belangrijk is te vermelden dat alle sauna arrangementen goed verzorgd zijn. Alle sauna arrangementen vinden plaats bij hotels die gespecialiseerd zijn in beauty- en wellness behandelingen.

Bekijk het aanbod sauna arrangementen

Terug naar overzicht