Soorten massages

Soorten massages

De meeste mensen weten niet dat er verschillende soorten massages zijn. Een massage is perfect te combineren met een dagje naar de sauna. Veel wellness centra bieden u verschillende arrangementen aan. Vaak maakt een massage onderdeel uit van een arrangement wat de hele dag kan duren. Op deze pagina zullen wij de verschillende soorten massages bespreken.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een van meest gegeven massages. In de huidige tijd waarin steeds meer mensen te maken krijgen met tijdsdruk en stress is deze massage een perfecte oplossing. Een ontspanningsmassage bestaat uit klassieke en Rebalancing technieken. Een ontspanningsmassage kan vaak worden aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Andere bekende technieken zijn:

  • Shiatsu massage: een massagetechniek met de handen. Er komen geen apparaten aan te pas.
  • Voet massage: met behulp van speciale massagetechnieken wordt de doorbloeding van de voeten gestimuleerd en zo kunt u weer langer voortstappen.
  • Zwangerschapsmassage: deze massage kunt u volgen tijdens de zwangerschap of de eerste maanden na de bevalling. Klachten tijdens en na de zwangerschapsperiode worden verminderd of voorkomen met deze vorm van massage.
  • Hotstone massage: met behulp van warme stenen wordt deze massagetechniek uitgevoerd.
  • Duo-massage: wilt u graag samen met uw partner genieten van een massage? Dit kan tijdens een duo-massage.

Mogelijkheden massage

Niet alle massagevormen worden in alle wellness centra aangeboden. Wij raden u aan te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen bij een van onze partners. Zij bieden doorgaans de meeste massages en wellness behandelingen gewoon aan! Vaak zijn er speciale aanbiedingen en arrangementen zodat u niet alleen kunt genieten van een massage maar ook van een goede prijs.

Sauna & wellness arrangementen boekt u hier

Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!

Terug naar overzicht