Sauna arrangementen

In landen zoals Finland en Zweden hebben veel mensen een sauna aan huis. In Nederland hebben de meeste mensen geen sauna in huis en zij zullen dus naar een wellness centrum moeten gaan. Wanneer u naar de sauna gaat zult u gaan zweten door de hoge temperaturen. De gemiddelde temperatuur van een sauna is 80-100 graden Celsius. Doordat u gaat zweten gaan de huidporiën open en wordt het vuil naar buiten gedreven. In verband met het vuil is het aan te raden geen badkleding te dragen in een sauna, maar dit is natuurlijk wel mogelijk. Wanneer u sauna arrangementen bekijkt is het aan te raden te kijken naar de regels van het wel/niet dragen van badkleding.

Eerste keer sauna

Wanneer u voor de eerste keer een sauna bezoekt bent u waarschijnlijk niet op de hoogte van de verschillende gebruiken. Zo wordt er aangeraden badslippers te dragen vanwege de hygiëne en tegen het uitglijden. Een badjas dragen is doorgaans verplicht in de bar en in het restaurantgedeelte. Een badlaken is handig om op de saunabank neer te leggen. Voordat u van de sauna gebruik gaat maken is het aan te raden u te douchen. Neem hiervoor handdoeken en shampoo mee. Wanneer u nog meer informatie nodig heeft of vragen heeft over u ''eerste keer sauna'' dan kunt terecht bij een van de medewerkers van het wellness centrum.

Sauna korting

Als u wilt genieten van een dagje sauna wilt u dit natuurlijk graag doen met korting. Op onze website vindt u verschillende aanbiedingen.

Kijk hier voor beauty en wellness acties