Sauna & wellness

Sauna en wellness

Een dagje sauna is prima te combineren met andere activiteiten. Steeds populairder worden de make-overs. Wellness staat niet alleen meer in het teken van het vinden van innerlijke rust, ook het verzorgen van het uiterlijk is een vorm van wellness. Veel wellness centrums bieden de mogelijkheid aan om een dagje sauna te combineren met beauty. U kunt hierbij denken aan een kappersbehandeling en make-up sessie. Een massage kan ook een vorm van beauty zijn. Door een massage wordt de huid soepeler gemaakt. Zoals u kunt lezen is sauna en wellness prima te combineren.

Shiatsu massage

Wanneer u een saunabezoek wilt combineren met een massage heeft u de keuze uit vele massages. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een shiatsu massage. Bij een shiatsu massage wordt met de blote handen gemasseerd. Er komen dus geen apparaten of andere zaken aan te pas. Veel mensen voelen zich na een massage meer ontspannen en hebben meer energie. Niet alle wellness centra bieden shiatsu aan. Mocht u willen weten of deze vorm van massage wordt aangeboden, dan raden wij u aan contact op te nemen met het desbetreffende wellness centrum.

Zoutgrot

U kunt sauna en wellness ook prima combineren met een bezoek aan een zoutgrot. Een zoutgrot is een unieke ervaring voor u als saunabezoeker. De ruimte is voorzien van zoutstenen uit de Himalaya. Ook is de ruimte zo ingericht dat u helemaal tot rust komt. Het geluid van stomend water en rustgevende muziek hoort u op de achtergrond. Een zoutgrot bevat veel mineralen en spoorelementen, dit heeft een helend effect. Niet alle wellness centra beschikken over een zoutgrot.

Boek hier uw sauna & wellness arrangementen

Zoek nu jou ideale vakantie en boek direct!

Terug naar overzicht