Metamorfose

Metamorfose

Met een metamorfose kunt u de look vinden die bij u past. Een goede metamorfose bestaat uit 3 peilers, namelijk haar, make-up en kleding. Via ons kunt u persoonlijk haar- en make-up advies ontvangen. U krijgt uitleg over de sterke kanten van uw gezicht en hoe u die kunt accentueren met make-up. Samen met u zoeken de experts naar een stijl die past bij uw persoonlijkheid. U krijgt tips en adviezen van toppers uit het vakgebied.

Metamorfose kapsel

U verandert en ontwikkelt zich met verloop van tijd. Uw style zal zich geleidelijk aanpassen aan uw levensstijl. Uw levensstijl kan drastisch veranderen door ander werk of door veranderingen in uw privéleven. Vaak is het de vraag of uw haar en make-up nog wel passen bij wie u nu bent. Onze experts geven u advies en helpen u met het creëren van een nieuwe stijl die past bij wie u nu bent. Door de jaren heen verandert ook uw huidskleur. Het kan dan voorkomen dat uw haarkleur en kapsel niet meer mooi aansluiten op elkaar. Onze kappers kunnen u voorzien van een objectief kleuradvies. U kunt er ook voor kiezen om alleen uw kapsel te veranderen. Wanneer u geen make-up draagt kan dit een optie zijn.

Metamorfose bespreken

Wilt u graag een afspraak maken voor een metamorfose? U kunt dan via het contactformulier ons een bericht sturen. Een van onze experts zal contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

U weet wat u wilt?

Weet u al precies wat u wilt? Ook dan kunnen onze kappers en visagisten u verder helpen. Zij kunnen u voorzien van het ideale kapsel en van de mooiste make-up. Tevens ontvangt u gratis advies en tips.

* Voor onze metamorfose kapsel arrangementen werken wij samen met Haarstudio Arits, exclusieve kapsalon in Stramproy, nabij Weert (Limburg).

Terug naar overzicht