Massage tips

Massage tips

Een massage is natuurlijk heerlijk. Een massage geven kan ook heel leuk zijn en ontspannend werken. Een massage geven hoeft niet moeilijk te zijn. Toch is het wel makkelijk om een beetje voorkennis te hebben. Wij hebben voor u op deze pagina een aantal tips neergezet. Na deze tips kunt u uw partner voorzien van een heerlijke massage!

Tip 1 Juiste massage

Omdat er veel soorten massages zijn is het belangrijk dat u de juiste soort kiest. De meeste massages laten u ontspannen. Er zijn echter ook massages die zijn gericht op het oplossen van blessures en andere problemen. U laat iemand ontspannen met een Zweedse massage. Bij een Zweedse massage maakt u uitsluitend gebruik van uw handen. Het gebruik van onderarmen of ellebogen is niet gebruikelijk bij deze vorm van masseren. Tijdens een massage kan er gebruik worden gemaakt van oliën, crèmes en lotions. Een bekend merk op dit gebied is Therme.

Tip 2 Voorbereiding

Een goede voorbereiding begint al met het klaarzetten van de juiste producten. Leg van te voren handdoeken klaar en zorg ervoor dat de massage olie op temperatuur is.

Tip 3 Communicatie

Bespreek met diegene die u masseert zijn of haar wensen. Misschien zijn er gebieden die u beter kunt vermijden. Sommige spieren kunt u beter zacht masseren.

Producten massage

U kunt tijdens een massage een rustig muziekje opzetten. Diegene die u masseert zal zich dan beter kunnen ontspannen. Het is aan te raden om gebruik te maken van massageolie. De huid zal door het gebruik van een olie zachter en soepeler worden. De massagebewegingen zullen daardoor makkelijk uit te voeren zijn. Nadat u de massage tips heeft gelezen kunt u de massageproducten van Therme via onderstaande link bestellen.

Bestel hier uw Therme massageproducten

Terug naar overzicht