Make-up tips

Make-up tips

Elke vrouw kan er met de juiste make-up stralend uitzien. Wij hebben speciaal voor u de beste make-up tips op een rij gezet. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw ogen extra accentueren en uw huid jonger laten lijken.

Tip 1 make-up

De meeste vrouwen maken zich op in de badkamer of slaapkamer. Vooral in de badkamer wordt meestal gebruik gemaakt van kunstlicht. Wij raden u aan zoveel mogelijk voor daglicht te kiezen. De huid kan bij kunstlicht geheel anders lijken dan bij normaal daglicht. Opmaken bij zwak kunstlicht kan ervoor zorgen dat u een minder mooi eindresultaat bereikt.

Tip 2 make-up

Bij het gebruik van verschillende soorten make-up is het belangrijk dat u hierin de juiste balans vindt. Het beste kunt u het accent leggen op één onderdeel van uw gezicht. Kiest u bijvoorbeeld voor het smokey eye effect, gebruik dan niet ook nog heftige lippenstift. Teveel make-up kan uw gesprekspartners afschrikken.

Tip 3 make-up

Voordat u gaat slapen is het verstandig al uw make-up te verwijderen. Als u gaat slapen met make-up op kunnen de poriën verstopt raken. U kunt dan last krijgen van onzuiverheden in uw gezicht. Mascara en oogschaduw kunnen ervoor zorgen dat uw ogen ontstoken raken. Make-up kunt u verwijderen met speciale doekjes of lotion.

Tip 4 make-up

Vaak kunt u heel makkelijk geld besparen op uw make-up. Door online uw make-up te bestellen kunt u prijzen vergelijken. Uw make-up wordt dan ook nog eens thuisbezorgd!

Al je cosmetica shop je hier!

Terug naar overzicht