Bongo cadeaubon

Bongo

Is er binnenkort weer iemand jarig of heeft u een andere feestelijke aangelegenheid? Geef dan eens een bijzonder cadeau! Iets wat de ontvanger absoluut niet zal verwachten. U kunt daarbij denken aan een heerlijk verzorgd dagje in een wellness centrum. Met de Bongo cadeaubonnen heeft de ontvanger de keuze uit wellness centra die gelegen zijn door heel het land. Er is dus altijd wel een centrum bij u in de buurt!

Wellness cadeau

Bongo geeft u de keuze uit verschillende cadeaubonnen. Zo kunt u kiezen voor een echt wellness cadeau. De ontvanger kan iemand anders meenemen en ontvangt een massage of behandeling voor twee. Dit cadeau is daarmee ook zeer geschikt voor pasgetrouwde stellen. Zij kunnen na de drukke en hectische periode even genieten van een dagje ontspanning. Gaat u voorkeur uit naar een ander soort cadeau? Ook dan kunt u eens een kijkje nemen op de website voor een andere Bongo cadeaubon. Per sauna centrum kan het aanbod verschillen. Kijk dus altijd eerst goed welke arrangementen bij de ontvanger in de buurt worden aangeboden om teleurstelling te voorkomen.

Bongo cadeaubon

In plaats van een dagje heerlijk genieten van massages kunt u ook een groter cadeau geven. De volgende cadeaubonnen worden door Bongo aangeboden:

  • Sauna voor Twee
  • Wellnessweekend
  • Verwenmoment
  • Relax
  • Wellness voor Twee
  • Prestige Royal Relaxweekend

Wilt u iemand verrassen met pure luxe dan moet u zeker eens het Prestige Royal Relaxweekend aanbod bekijken. De ontvanger heeft de keuze uit de beste hotels van Nederland maar ook zeker daar buiten. De ontvanger krijgt twee overnachtingen voor twee personen. Vaak zit er ook een ontbijt bij en wellnesstoegang. Meer informatie vindt u op de website van Bongo.

Bongo cadeaubonnen bestelt u hier

Bongo.nl originele beleveniscadeaus

Terug naar overzicht