Blux box

Blux box

Wilt u iemand een wellness cadeau geven maar weet u dat deze persoon bijvoorbeeld niet de mogelijkheid heeft om naar een wellness centrum te gaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Blux box cadeau te geven. In elke box zitten verzorgende producten voor de huid. Er kunnen ook andere beauty producten in een box zitten zoals nagellakjes in leuke felle kleuren. De producten in de Blux box zijn vaak afgestemd op het seizoen.

Beauty boxen

Op de markt zijn al verschillende beauty boxen verkrijgbaar. De beauty boxen van Blux zijn afgestemd op de behoefte van de moderne vrouw. Wanneer u ervoor kiest om een Blux box cadeau te geven kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eenmalig cadeau of een doorlopend abonnement voor 12 maanden. De ontvanger ontvangt elke maand 4 tot 6 cosmetica producten.

Bestel vandaag nog een Blux box

Cadeau geven

Wilt u graag iemand een Blux box cadeau geven? Dan kunt u op de website van Blux een account aanmaken en kiezen voor het aantal gewenste beauty boxen. De boxen worden maandelijks opgestuurd en het is altijd weer een verrassing wat u ontvangt. Door de boxen van Blux kunt u kennis maken met verschillende nieuwe soorten producten. De producten in de beauty box vertegenwoordigen soms een waarde van maar liefst € 100 of meer. Een eenmalige beauty box kost natuurlijk veel minder, u bespaart dus ook een hoop geld op cosmetica producten. Een cadeau geven was nog nooit zo leuk! Voor meer informatie en om de boxen te bestellen kunt u een kijkje nemen op de website van Blux.

Blux Box cadeau geven? Bekijk de Blux Box gifts hier

Terug naar overzicht