Beauty arrangementen

Beauty arrangementen zijn er in allerlei vormen. U kunt genieten van een arrangement dat een dagdeel duurt of slechts enkele uren. U kunt ook kiezen voor een volledig dagarrangement en in de avond met een goed gevoel weer huiswaarts keren. Een meerdaags arrangement zorgt voor een gevoel van totale ontspanning. U kunt in een wellness hotel overnachten en elke ochtend heerlijke uitslapen. Op de website van de aanbieder kunt u zien welke beauty arrangementen op dit moment beschikbaar zijn.

Laat u verwennen tijdens een beauty arrangement

U kunt zich laten verwennen tijdens een beauty arrangement. U kunt zich heerlijk laten masseren en genieten van een bodyscrub. Tussen de behandelingen door kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in de relaxruimte. Veel wellness centra beschikken ook over een restaurant met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes zijn vaak verschillende beauty arrangementen mogelijk. Laat uw gezicht uitgebreid behandelen met een reiniging, peeling, masker en massage. Na de behandeling zult u merken dat uw huid ontspannen is en u zich veel beter voelt.

Beauty arrangement aanbieding

Geef iemand een bijzonder cadeau en kies voor een beauty arrangement. Zo zijn er speciale arrangementen voor heren en bruidsparen. Wilt u graag inspiratie opdoen voor een vrijgezellenfeest? Kies dan voor een workshop make-up. Een visagiste geeft u persoonlijke advies en vertelt u de laatste make-up trends. Het aanbod van behandelingen en wokshops kan verschillen per wellness centrum. Kijk op onze site voor een beauty arrangement aanbieding en ontspan even helemaal.

Bestel hier al uw Body & Beauty producten

Online drogist