Beauty & wellness thuis

Als u regelmatig naar een wellness centrum gaat kent u de ontspannen sfeer die er hangt. Door de verschillende behandelingen die u ondergaat in een wellness centrum worden uw huid en lichaam gereinigd en verzorgd. U kunt ook zelf diverse producten kopen die bijdragen aan een gezonde balans tussen lichaam en geest. U kunt zo ook thuis heerlijk ontspannen en genieten. Ook wanneer u geen tijd heeft om naar een wellness centrum te gaan kunt u producten kopen voor thuis. Natuurlijke cosmetica kan bijdragen aan een gezonde uitstraling. In natuurlijke cosmetica zitten geen schadelijke stoffen en deze make-up is dus beter voor uw huid.

Wellness producten

Er zijn talloze wellness producten verkrijgbaar voor thuis. Er zijn ook enkele basis producten zoals: huidscrub en massageolie. Met een huidscrub verwijdert u dode huidcellen en stimuleert u het zelfherstellend vermogen van de huid. Een scrub hoeft u meestal maar een keer per week te gebruiken. Massageolie is ideaal voor het masseren van bijvoorbeeld vermoeide voeten na een lange wandeltocht. U kunt ook uw rug en schouders laten masseren door uw partner wanneer u hier behoefte aan heeft. De massageolie zal de huid soepeler maken waardoor het masseren beter lukt.

Cosmetica

Make-up draagt bij aan een gezonde uitstraling. Make-up kunt u gebruiken voor het accentueren van uw mooie gezichtspunten. Oneffenheden kunt u juist verbergen met een laagje make-up. Een goed verzorgd uiterlijk zorgt er ook voor dat u zich beter voelt. Dit zult u uitstralen naar de buitenwereld.Wij hebben ook andere producten voor u geselecteerd die bijdragen aan een goed en gezond uiterlijk.

 

U kunt alle producten thuis gebruiken wanneer u het uitkomt!