Arganolie

Arganolie

Als u een gevoelige huid heeft of een huid met speciale behoefte kunt u thuis natuurlijke cosmetica gebruiken. Als u een allergie heeft die wordt veroorzaak door geparfumeerde huidverzorgingsproducten en cosmetica kan natuurlijke make-up een uitkomst bieden. Een van onze partners is gespecialiseerd in cosmetica op natuurbasis. In deze producten zijn alleen stoffen verwerkt die afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Een voorbeeld hiervan is arganolie.

Gebruik van arganolie

Steeds meer mannen en vrouwen over de hele wereld gebruiken arganolie. U kunt deze olie gebruiken voor uw huid en haar. Uw haren worden er zacht van en uw kapsel voelt luchtig aan. Ook helpt arganolie onzuiverheden te voorkomen. Wanneer u arganolie aanbrengt vlak voordat u gaat slapen, kan de olie de hele nacht in uw gezicht trekken. De olie staat erom bekend het herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Arganolie is een olie op plantaardige basis die afkomstig is van de arganboom. Wanneer u een flesje arganolie koopt gaat dit vaak lang mee. Omdat arganolie een sterke werking heeft is 1 druppeltje per keer vaak al voldoende. In sommige landen wordt deze oliesoort traditioneel gezien gebruikt voor behandeling van bepaalde huidziekten.

Haarverzorging op natuurlijke basis

Ook voor uw haren wilt u natuurlijk het allerbeste. Er zijn daarom ook haarverzorgingsproducten te koop die 100% bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Zowel shampoos, conditioners als maskers zijn bij onze partner op biologische basis verkrijgbaar. Deze biologische producten bevatten ingrediënten als wei en olijfolie. Bij melkproductie komt het product wei vrij. De schoonheidskoningin Cleopatra gebruikte wei al bij al haar schoonheidsbehandelingen. Als u uw haar gezond wilt houden raden wij u aan altijd voor natuurlijke en biologische haarproducten te kiezen. Uw haren zullen hierdoor niet beschadigd raken en een mooie glans hebben.

U kunt het uitgebreide assortiment natuurlijke cosmetica bekijken & bestellen via de webshop.

Terug naar overzicht