All-inclusive arrangementen

All-inclusive Beauty & Wellness arrangementen

U kent natuurlijk wel de all inclusive vakanties naar Turkije. Misschien bent u weleens naar een all inclusive resort geweest of anders wel iemand in uw directe omgeving. Het voordeel van all inclusive is dat u van te voren weet hoeveel het kost en u kosteloos gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Nieuw op het gebied van wellness is het all inclusive concept. U kunt voor een vaste prijs genieten van alle wellness faciliteiten.

Sauna met hotel

Er zijn nog niet veel all inclusive aanbieders op de wellness markt. De partijen die wel werken met dit concept bieden u vaak een verblijf aan in een wellness hotel of op een vakantiepark. U kunt dus kiezen voor een sauna met hotel aanbieding of voor een leuk vakantiepark waar u ook nog andere activiteiten kunt ondernemen. Wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat kunt u kiezen voor een bungalow midden in de natuur. Het maken van wandelingen kunt u ook doen met de kinderen en de natuur brengt u meteen ontspanning.

Geniet van een all inclusive beauty arrangement

Wanneer u gebruik maakt van een all inclusive beauty arrangement is er meestal een vastgesteld programma. Uw verblijf, ontbijt, diner en bezoek aan de sauna zijn voor de gehele periode inbegrepen. Voor een meerprijs kunt u vaak ook gebruik maken van andere faciliteiten. Massages en gezichtsbehandelingen zijn vaak los bij te boeken. Wanneer u met meerdere personen gaat, kan iedereen zelf bepalen welke behandelingen hij of zij graag extra wilt. U kunt dus zelf vrij kiezen welke behandelingen u wilt ondergaan. Het all inclusive beauty arrangement kan per wellness centrum verschillen. Laat u daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden en de kosten.

Boek een all-inclusive arrangement

Terug naar overzicht