Beauty behandelingen

Bij onderstaande partners kunt u terecht voor aanvullende behandelingen:

Pruikhaarwerken.nl

MarGel heeft al 20 jaar eigen ervaring met haarwerken en pruiken. Iedereen met een haarprobleem is welkom in de salon in Stramproy in Limburg. U kunt vanuit cosmetisch oogpunt een haarwerk aanschaffen of om medische redenen. In een vrijblijvend adviesgesprek wordt geluisterd naar uw persoonlijke wensen en uw haarprobleem besproken. Een haarwerk wordt gemaakt op basis van uw huidskleur, vorm van uw gezicht en de kleur van uw ogen. MarGel staat bekend om haar snelle service met een natuurlijk en mooi resultaat.

www.justhair.nl

Al vanaf 1980 kunt u bij Just Hair met al uw haarproblemen terecht. Just Hair verzorgt maat en confectie haarwerken voor mannen en vrouwen. In het uitgebreide assortiment kunt u ook haarverdikkingsproducten vinden. Just Hair verzorgt ook consulten ter voorkoming van haaruitval. De haarwerken van Just Hair zijn onopvallend en voelen aan als echt haar.

www.onlineparfumerieshop.nl

De Online parfumerie winkel heeft een groot aanbod van originele merk parfums, eau de parfum's en eau de toilettes. Maar daarnaast ook een groot assortiment cosmetica en bad artikelen. Dus voor een relaxed momentje voor uzelf is dit de ideale online winkel. Maar ook voor het geven van een cadeau natuurlijk.

Hair4You

Ontspannen is voor mensen met een haarprobleem niet altijd even makkelijk. Zeker niet in de sauna en zwembad, waar je haar nat en vochtig wordt. Als je last hebt van kale plekken, ziet iedereen zo door je hoofd heen. Je pruik kun je natuurlijk ook niet ophouden. Hair4You heeft een unieke haarintegratiemethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om alles te doen, mét je haarstukje in! Zwemmen, fietsen, sauna, spa is met Hair4you allemaal geen probleem meer.

Sportmasseur Maarssen

Wellness arrangementen

Het Gezonde Alternatief

Wil je lekker in je vel zitten? Neem dan eens contact op met Het Gezonde Alternatief en bekijk eens de verschillende behandelingen. Met onze 'Nice & Tight' behandelingen zorgt Het Gezonde Alternatief ervoor dat je er tijdens het dagelijkse leven stralend uitziet en je je op-en-top voelt. 

Salonvacatures.nl

http://vrouwen.startpaginaz.nl/

LIN Skincare, 24H crème

PEM-Weert

Lycon Waxsalon Beverwijk & Heemskerk